Oktondi

Egyetemisták az Online Közoktatásért

Az Oktondi egy olyan online platform, ahol összegyűjtöttünk megbízható digitális forrásokat (videók, szövegek, honlapok), amik elősegítik a digitális távoktatást. Ezek tantárgyakra és évfolyamra bontva kerültek csoportosításra. A honlapon nem csak tananyagokat, hanem hasznos weboldalakat, alkalmazásokat is összegyűjtöttünk. Ezekhez részletes útmutatót készítettünk és bármilyen, technikai és a tananyaggal kapcsolatos kérdés esetén is a rendelkezésükre állunk. Mivel az oldalunkat folyamatosan fejlesztjük, ezért várjuk a pedagógusok visszajelzéseit, amelynek egyik lehetséges módja az oldalon megtalálható kérdőív kitöltése.

Kik vagyunk?

Az Oktondi csapata olyan hallgatókból áll, akik fontosnak tartják az összefogást egy ilyen helyzetben, és szeretnének segíteni az oktatás minden résztvevőjének, ezzel is kifejezve tanítóink, tanáraink iránti tiszteletünket és hálánkat. A oldalon található tartalmakat az “Egyetemisták az Online Közoktatásért” több ezres (!) közössége fejleszti.

Miért csináljuk?

Úgy gondoljuk, hogy ezzel tudunk segíteni a diákoknak és a tanároknak, akik soha nem látott kihívás előtt állnak. A mi korosztályunk jelen helyzetben ezzel tudja a legnagyobb segítséget nyújtani a magyar közoktatásnak.

Elérhetőségeink

Jelentkezz az Oktondi csapatába!

Szeretnél egy szuper csapat tagja lenni? Szívesen segítenéd az Oktondi munkáját? Vannak ötleteid, hogyan lehetne hatékonyabbá tenni az otthoni digitális oktatás támogatását?

Ha a fenti kérdésekre igennel válaszoltál, akkor jelentkezz hozzánk önkéntesnek!

Az Oktondi csapata több területen dolgozik, mindenki megtalálja a szakértelméhez, idejéhez leginkább illő lehetőséget. Van többek között HR, marketing, PR, tantárgyfejlesztési, szerkesztői, IT és jogi divíziónk is.

Ha egyetemista vagy és szeretnél tenni a közösségért, akkor várunk az “Egyetemisták az Online Közoktatásért” Facebook csoportba is!

Hogyan jelentkezhetsz hozzánk:

Küldj egy e-mailt nekünk a hr@tavoktatas2020.hu e-mail címre az alábbi kérdésekre válaszolva:

  • miért szeretnél beszállni az Oktondi munkájába?
  • miben tudnál segíteni?
  • hol tanulsz jelenleg?

Az e-mail tárgyába írd be, melyik területen szeretnél részt venni a munkánkban!

Az üzenethez mellékelj egy néhány soros motivációs levelet is!

Téged is vár az Oktondi csapata!

MATEK ÉRETTSÉGI EGYSZERŰEN
Ugrás a Matekingre